Download de volledige brochure hier

  

  

  

Seizoen 2016-2017 is helemaal verteerd en alle voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn genomen.  Hoog tijd dus om van start te gaan met de competitie 2017-2018!  De volledige trainersstaf, alle medewerkers en het jeugdbestuur staan alvast klaar om er opnieuw een sportief en aangenaam seizoen van te maken en dit zowel op als langs het veld. ...

  Lees meer...

 

 

 

 

 

  Lees meer...


Beste spelers, ouders en supporters,

Wanneer de vakantie halfweg is, start traditiegetrouw ook weer het nieuwe voetbalseizoen. Ons eerste elftal, de beloften, dames en de hogere jeugdploegen zijn ondertussen al een 2-tal weken van start gegaan. Voor de meeste jeugdploegen is de week van 14 augustus het grote startschot.  Onze trainersstaf, begeleiders en medewerkers staan alvast klaar om er weer een leerrijke en sportief seizoen van te maken.  

Hieronder vinden jullie alvast het voorbereidingsprogramma van onze 1ste ploeg, reserven en dames.  Noteer bijkomend ook zaterdag 26 augustus in jullie agenda.  HSSP organiseert dan het voorbereidingstoernooi Groot-Sint-Gillis-Waas voor onze jeugdploegen (U7 - U11) van de fusiegemeente. 

 

  

Heb jij - en eventueel een aantal vrienden - zin - om in het seizoen 2017 -2018 bij de U-15 van HSSP te komen voetballen, geef dan zeker een seintje via jeugd@hssp.be en we nemen zo snel mogelijk contact met u op

  

Heb jij - en eventueel een aantal vrienden - zin - om bij de U-15 van HSSP te komen voetballen, geef dan zeker een seintje via jeugd@hssp.be en we nemen zo snel mogelijk contact met u op

  

Voor het seizoen 2017 -2018 zijn we nog op zoek naar een aantal U-15 spelers om 2 volwaardige kernen te bekomen. Heb jij en een aantal vrienden interesse om bij HSSP te komen spelen, stuur dan zeker een bericht naar jeugd@hssp.be en we contacteren jou asap.

  

Het is eindelijk zover! De foto’s werden gemaakt, de redactie heeft zijn werk afgerond, de drukpersen werden in gang gezet en de stickers zijn in de pakjes geraakt…

Op zaterdag 11 februari stelden wij met heel veel plezier ons 1ste HSSP-stickerboek voor. De stickerpakjes (1 EUR per pakje) zijn te koop in de kantine maar ook bij de volgende lokale handelaars:  Slagerij Het Witte Huis, Bakker Van Duyse, Frituur Den Dries, Beda-De Block en Bakkerij Thibau.

Wij wensen iedereen alvast veel verzamelplezier!

Het jeugdbestuur

P.S.: heeft u nog geen stickerboek dan kan u dit gratis verkrijgen in onze kantine!

  


Ondertussen zijn we al weer op weg naar Kerstmis, maar het Sinterklaasfeest zit wellicht nog vers in het geheugen.  Hierbij vind je alvast een link om ons te herinneren aan de leuke sfeer.

Na het lekkere ontbijt begonnen de spelletjes, waar alle kapoenen actief aan deelnamen.  Met de hulp van enkele vrijwilligers en achteraf ook nog de komst van de pieten, werden de opdrachten tot een goed einde gebracht. 

 

  Lees meer...

Door het toenemend aantal jeugdspelers op onze club zijn we nog op zoek naar een extra trainer, meer bepaald voor de categorie U-9.

Heb je zelf interesse om kinderen van 8 jaar de basis van het voetbal bij te brengen en voetbalplezier aan te reiken of ken je iemand die geschikt is, neem dan snel contact op met iemand van het jeugdbestuur of via jeugd@hssp.be

  

Noteer zaterdag 17 september 2016 alvast in jullie agenda met als onderwerp SEIZOENSOPENING.   ...

Voor de planning van de fotoshoot en meer info over de barbecue zie volgende link:

/Portals/14/Planning%20fotoshoot%2017%20september%202016.pdf

/Portals/14/Inschrijvingsformulier%20BBQ%20openingsweekend_1.pdf

 

 

  Lees meer...

  

  

  

Wil je weten of jouw training en/of wedstrijd doorgaat, vanaf 15.00 uur op de dag zelf is deze informatie voor iedereen raadpleegbaar en dit via één van de volgende 2 opties:

  • Via onze website tab 'Ploegen'” en dan doorklikken naar je individuele ploegpagina -> onderaan de pagina kan je de planning raadplegen.
  • Via socceronline -> hier vindt u ook de kalenders van alle ploegen.

Trainingen of wedstrijden die afgelast zijn, zullen in het ROOD aangeduid staan, een normale situatie wordt in het GROEN weergegeven.

  

Ongeveer 200 jeugdspelers verdeeld over 17-jeugdploegen (van U6 tot en met U21) zullen vanaf 16 augustus 2016 allemaal bezig zijn met de voorbereiding van het voetbalseizoen 2016-2017.

De trainers, velden en wedstrijdtenues zijn er klaar voor ...

  

Ongeveer 200 jeugdspelers verdeeld over 17-jeugdploegen (van U6 tot en met U21) zullen vanaf dinsdag 16 augustus 2016 allemaal bezig zijn met de voorbereiding van het voetbalseizoen 2016-2017.

De trainers, velden en wedstrijdtenues zijn er klaar voor ...