Overzicht nieuws

Beste spelers en ouders van HSSP,

We naderen de paasvakantie stilaan en op onze club betekent dit tijd voor de paasstage! Naar jaarlijkse gewoonte organiseren wij op onze club een 4-daagse stage voor spelers van 5 t.e.m. 14 jaar (U-6 t.e.m. U-15). Dit jaar vindt de stage plaats van dinsdag 3 t.e.m vrijdag 6 april 2018 (eerste week paasvakantie) !

Zoals elk jaar voorzien we een gevarieerd aanbod van voetbal, andere sporten en spelvormen en ligt de nadruk op een fijne tijd voor uw kind. Vanaf nu stellen wij de inschrijvingen open.

Het succes van onze paasstage is de vorige jaren alsmaar gestegen en vorig jaar hebben we de kaap van 100 deelnemers bereikt. Organisatorisch is dit ook het maximum aantal deelnemers die we kunnen toelaten. Daarom is snel inschrijven de boodschap want op 100 deelnemers sluiten we de inschrijvingen af.

Hierboven kan u de uitnodiging terugvinden en de manier van inschrijven. Enkele dagen voor de start van het sportkamp krijgt u via mail nog een gedetailleerd programma en nog meer praktische info. We gaan nog niet alles verklappen maar ook dit jaar zorgen we zeker opnieuw voor een aantal nieuwe en leuke activiteiten.

Bij eventuele vragen kan u steeds een mail sturen naar paasstage@hssp.be

Sportieve groeten,

Het HSSP-jeugdbestuur

  

                                                

Voortaan heeft u uw digitale voetbalagenda altijd op zak via de App van Socceronline en Best of Belgian Football ! Download uw versie via de Google Play Store of in de App Store. Klik op zoeken en type als tekst 'Socceronline'.

             

 

  Lees meer...