INSCHRIJVINGEN

 

Aansluiten bij Herleving Sportief Sint-Pauwels? Dat kan!

We vragen u om een mail te sturen naar info@hssp.be of jeugd@hssp.be met de aanvraag tot inschrijving van uzelf, uw zoon of dochter. Gelieve hier altijd het geboortejaar van de betreffende speler te vermelden. In functie van het aantal ingeschreven spelers per ploeg zullen wij u laten weten of er nog ruimte is om in te schrijven. Wij streven ernaar om het aantal spelers per trainer tot een werkbaar aantal te beperken om op die manier elke speler voldoende speelgelegenheid te kunnen geven en de kans te bieden om zich verder te ontwikkelen.

Als u de bevestiging tot inschrijving ontvangt, dan dient het online formulier (onderaan deze pagina) volledig ingevuld te worden. Daarnaast vragen we om de stappen hieronder beschreven ook uit te voeren. Wie aansluit bij onze club, verklaart zich ten slotte automatisch akkoord met ons huishoudelijk reglement.

 

Lidgelden

  • Lidgeld seizoen 2020-2021 voor alle jeugdspelers (U6 t.e.m. U17) bedraagt 230 euro.
  • Elk volgend kind binnen hetzelfde gezin betaalt slechts 200 euro.
  • Lidgeld seizoen 2020-2021 voor de dames bedraagt 230 euro.
  • Lidgeld seizoen 2020-2021 voor spelers van het eerste elftal, de beloften en U21 bedraagt 300 euro.

 

Betaling lidgelden

AANDACHTSVESTIGING VOOR BESTAANDE HSSP LEDEN : GELIEVE DE UITZONDERLIJKE COVID-19 RICHTLIJNEN MBT DE VOORINSCHRIJVING TE VOLGEN AUB

NIEUWE LEDEN VOLGEN DE VOORZIENE INSCHRIJVINGSPROCEDURE

Alle lidgelden dienen via overschrijving overgemaakt te worden op de bankrekening van onze club. Alle benodigde gegevens kan u hieronder terugvinden.

Betaling op RN BE32 6528 3088 4302 in de mededeling : NAAM+VOORNAAM+GEBOORTEDATUM

Gerechtelijk correspondent

Zodra de betaling is uitgevoerd, neemt u contact op met onze gerechtelijk correspondent (Godelieve Van Sikkeleris of godelieve.vs@skynet.be) die de aansluiting bij de VFV (Voetbalfederatie Vlaanderen) in orde zal brengen. Bezorg ons ook een kopie van uw betalingsbewijs, zoniet kunnen wij uw aansluiting niet finaliseren.

 

Kledij

Na de uitvoering van de betaling stuurt u een mail naar info@hssp.be waarna we met u een afspraak maken voor het passen en bestellen van de kledij. Gelieve een bewijs van betaling van het lidgeld mee te nemen naar dit pasmoment.

Persoonlijke gegevens

  • inschrijvingsformulier


  • - -

Contacteer ons

  •  Adres : Vosdreef, Sint-Pauwels

  •  Email : info@hssp.be